Op vakantie met je eigen huis...

Het terrein van camperplaats "Bij ons thuis' is gelegen aan het erf van onze woonboerderij. Het is te bereiken via een eigen oprit. Dalem is een klein gehuchtje in de gemeente Bladel met ongeveer 115 inwoners, en ligt ongeveer 1 kilometer van Hapert. Dalem is altijd een agrarische gemeenschap geweest met veel koeien- en varkens boeren maar ook veel tuinbouw. Nu is daar toerisme bij gekomen. Het terrein is gelegen in het groen tussen landerijen en bossen. Op onze fijne locatie ervaart u de rust van het platteland. Naast ons weiland met een paard, geitjes en onze moestuin loopt het Dalems Stroompje. Vanaf de camping fietst of wandelt u zo De Pals en de Pan in met vele uitgebreide fiets en wandel netwerken. Omdat Dalem en omgeving in alle seizoenen haar charmes heeft kunt u 365 dagen bij ons terecht. Dichtbij maar ver genoeg weg ligt de A67. Een uitstapje naar Eindhoven, Tilburg of België liggen op korte afstand. Wij hopen u als gast snel te mogen begroeten, zodat u zelf kunt zien wat voor moois de Kempen te bieden heeft.

Omgeving

Maak kennis met onze streek vol prachtige natuur en heerlijke streekproducten. Op je tocht door de Brabantse Kempen beland je in mooie dorpjes met gezellige terrasjes. restaurants en winkels. Elk dorp heeft zijn eigen bezienswaardigheden bijv het Kempenmuseum in Eersel, De Brandtoren in Reusel, maar ook de bekende Heksenboom in Bladel is de moeite waard. Liever iets avontuurlijker? De Efteling, de Beekse Bergen en Toverland zijn makkelijk te bereiken vanuit Dalem.

Campercamping

Op onze camping hebben wij 20 met grastegels verharde, ruime plekken met een eigen grasveldje voor uw luifel . Voorzien van een watertappunt, en 10 amp stroom. Ons sanitair is voorzien van 2 toiletten, 2 douches en 3 wastafels. Buiten zijn 4 overdekte afwas ruimtes. Ook hebben wij een stortplaats voor leging van een chemisch toilet. De reeën lopen hier zowat door de tuin. In de zomermaanden kunt u verse groenten en fruit uit onze eigen moestuin tegen een klein bedrag kopen. Omdat wij zo zuinig mogelijk met ons milieu om willen gaan vragen wij u etensresten in een aparte bak te doen zodat we deze aan onze dieren kunnen voeren. Plastic, papier en glas worden gescheiden ingezameld. Ook vragen wij u zuinig met stroom en water te zijn.